Personalni treninzi

Personalni trening podrazumeva individualno dizajniran plan i program treninga, kao i kompletnu ishranu, a osmišljene u skladu sa vašim ciljevima.

Konstantan stručni nadzor trenera i motivacija kroz realizaciju celog programa se podrazumevaju.

Za detaljnije informacije pozovite sledeći broj ili pišite na sledeću email adresu:

066/913 99 18

pokrenitese@yahoo.com

 

3 thoughts on “Personalni treninzi

  1. Cena prijatelju, cena, reci mailom ako nije problem pa da se dogovaramo. Potpuno sam neaktivan(teški kompijuteraš), a želeo bih sebe radi, da se dovedem u red. Brate teško mi patike i čarape kad obuvam, brekćem ko svinja, smeta mi užasno. Meni lično je stravično smešno i odvratno više, mogu samo da zamislim kako drugima izgleda.
    Pozdrav Marko

  2. Dobar dan. Postovanje.
    Ja sam Goran iz Bačke Palanke, imam 50 godina i setajuci internetom naisao sam na Vasu stanicu. Kako sam za Vas čuo i ranije ovim putem sam se odlučio da vas kontaktiram i da vas upitam za nekoliko saveta. Pre godinu i po dana sam uspeo da za samo tri meseca skinem fantastičnih 35 kg. Od onda pa do danas počeo sam da se bavim fitnesom i postigao sam veoma dobre razultate . Imao sam i neke lične trenere koji su mi u tome pomagali. Medjutim smatram da je sada doslo vreme da napravim neke radikalnije kvalitetnije promene u smislu novih programa treninga i naravno programa ishrane. upravo ono sto Vi radite. Moje pitanje upuceno Vama je da li je takva saradnja sa vama izvodljiva i naravno na koji način.

    Sa poštovanjem, Goran.

  3. Preporucujem trenera! Ono sto mi je falilo nije bila volja vec pravilna tehnika izvodjenja vezbi za sta je Vladimir doktor. Zahvaljujuci njemu nema povreda sto mi se desavalo kada sam radim. Njegov program se zasniva na stalnom napretku u snazi i gipkosti i izdržljivosti. Imao sam predrasude da te tri stvari zahtevaju puno vremena i da ne mogu da se postignu sa tri treninga nedeljno po oko 60 minuta. Od kada radim sa Vladom to je moguce!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>